Toimitusehdot

HUOM! Jostain syystä lähettämämme sähköpostit ja laskut ovat joillakin menneet Roskaposteihin. Jos viestejä ei kuulu, tarkista ovatko ne siellä.

Maksutavat:

Ennakkomaksu. Lasku lähetetään sähköpostilla asiakkaan antamaan osoitteeseen. Laskun lähettäjänä on Isolta Verkkolaskupalvelu. Tuotteet postitetaan 1-4 arkipäivän aikana siitä, kun suoritus näkyy tilillämme.

Kaikki hinnat sisältävät alv24%

Toimitustavat ja -hinnat:

  • Posti 11,00€
  • SmartPost-paketti 11,00€
  • Nouto Alastarolta 0€
  • Säkkirehujen toimitusmaksu 15,00€

Toimitusaika:

Tuotteella, jota löytyy varastosta, on toimitusaika suorituksen näkyessä tilillämme 1 – 4 arkipäivää. Postituspäivämme ovat keskiviikko ja perjantai. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. Tuotteita pidetään varattuna asiakkaalle 8 vrk laskun lähettämisestä.

Pakettimme eivät välttämättä ole maailman kauneimpia, koska käytämme paketointiin mahdollisimman paljon kierrätysmateriaalia vähentääksemme pakkausjätteen määrää.

Palautusoikeus ja tuotevaihdot:

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen wammalantila@gmail.com

Palautusosoite on Wammalan tila, Myllytie 77A, 32440 Alastaro

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

Reklamaatiot:

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: wammalantila@gmail.com

Tilauksen peruminen:

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen wammalantila@gmail.com. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Wammalan tila pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

Yhteystiedot:

Wammalan tila
Myllytie 77A
32440 Alastaro
wammalantila@gmail.com
Y1715040-0

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet