MCF® PINTASUOJA 1L

40,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 000168

MCF® PINTASUOJA 1L

Suurenna klikkaamalla

MCF® Pintasuoja on täysin uudentyyppinen suojapinnoite kaikille pinnoille ja tekstiileille, niin sisällä kuin ulkonakin. Se suojaa pintoja kosteudelta ja parantaa niiden pestävyyttä. Samalla se rajoittaa tai estää kokonaan mikrobien kiinnittymisen käsitellyille pinnoille. Kaikki tämä saadaan aikaan nopeasti ja edullisesti yhdellä käsittelyllä! Tuote edustaa uusinta suomalaista tietotaitoa ja sen kehittelyssä on kiinnitetty erityistä huomiota ympäristö- ja käyttäjäystävällisyyteen. Sen pohjana on erilaisille pinnoille hyvin kiinnittyvä fluoripolymeeridispersio, johon on lisätty mikrobikasvua torjuvaa polymeeriä.

KÄYTTÖ:

Erilaisten pintojen ja tekstiilien suojaamiseen kastumista, likaantumista ja mikrobien kiinnittymistä vastaan sisätiloissa ja ulkona.

KÄYTTÖOHJE:
MCF
® Pintasuoja on valmis käyttöliuos. Levitetään sivelemällä tai sumuttamalla 1-2 kertaan tasaiseksi kerrokseksi käsiteltävälle pinnalle. Tuotetta levitettäessä sivelemällä ei tarvita erityisiä suojavarusteita, sumutettaessa on käytettävä hengityssuojaimia. Suositeltava työskentelylämpötila on 10 – 25 °C. Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

VAIKUTUSTAPA:

Tuotteen fluoripolymeeridispersio tekee käsitellyistä pinnoista hydrofobisia (vettä hylkiviä) ja helposti pestäviä, mutta säilyttää kuitenkin niiden kyvyn läpäistä vesihöyryä. Mikrobeilta suojaava polymeeri (PHMB) puolestaan muodostaa pinnoilla ja nesteissä polymeeriketjuja, jotka puhkaisevat ja tuhoavat sen kanssa kosketuksiin joutuvien yksisoluisten organismien soluseinämät.

YMPÄRISTÖ JA TERVEYSTIETOA:
MCF
® Pintasuoja on hajusteeton ja väriaineeton. Tuotteessa ei ole alkoholeja, liuottimia eikä muitakaan hengitykselle haitallisia helposti haihtuvia ainesosia. Se ei kaasuunnu eikä siitä erity haitallisia partikkeleita. Tuote ei imeydy ihoon eikä se kuivata limakalvoja. 

SISÄLTÄÄ:

Polymeeridispersiota, PHMB suojapolymeeriä, vettä 


 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet