RED HORSE JOINT SUPPORT

Alk. 81,40 €

Tuotekoodi: 000018

RED HORSE JOINT SUPPORT

Suurenna klikkaamalla

Nivelvalmiste hevosille

Red Horse Joint Supplement sisältää kolmea niveliä hoitavia aineita: glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia ja metyylisulfonyylimetaania (MSM) parhaassa suhteessa. Valmiste on edullisesta hinnastaan huolimatta korkealaatuinen ja täyttä tavaraa, koska sisältää vaikuttavien aineiden lisäksi vain olemattoman pienen määrän paakkuuntumisenestoainetta. Tämän vuoksi myös annostus on pienempi kuin monissa muissa nivelvalmisteissa.

Glukosamiini on tunnettu sen niveliä uudistavista ominaisuuksistaan ja se toimii parhaiten yhdistettynä oikeassa suhteessa (2:1) kondroitiinisulfaattiin.

MSM on orgaanista rikkiä, joka on olennainen osa aminohappoja, joita elimistö tarvitsee kasvuun ja korjaantumiseen - erityisesti pehmytkudokset kuten nivelrustot. MSM edistää verenkiertoa ja siten vähentää tulehduksia ja edesauttaa yleistä hyvinvointia.

Red Horse Joint Supplement ylläpitää nivelten hyvinvointia ravitsemalla, hoitamalla ja voitelemalla nivelten rustoja. Se auttaa tehokkaasti nivelten paranemisprosessia ja sopii erityisen hyvin helpottamaan vanhempien tai nivelvammoista kärsivien hevosten liikkumista.

Annostus:

Alle 300kg (pienet ponit, aasit)
Ensimmäiset 30 päivää - 20g/vrk
Ylläpitoannos - 10g/vrk

300-600kg (isommat ponit, hevoset)
Ensimmäiset 30 päivää - 25g/vrk
Ylläpitoannos - 15g/vrk

Yli 600kg (isot, raskasrakenteiset hevoset)
Ensimmäiset 30 päivää - 30g/vrk
Ylläpitoannos - 20g/vrk

Ylläolevat ovat suositeltuja annostuksia. Eläinlääkärisi voi antaa tästä poikkeavan, yksilöllisen annostuksen, jota kannattaa noudattaa.

Paketissa oleva mitta on 10g.

Sisältö: Glucosamine HCL (40%), Chondroitin Sulphate (20%), MSM (39.5%), paakkuuntumisenestoaine (0,5%)

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet