FIELD PASTE

Alk. 27,50 €

Tuotekoodi: 000002

FIELD PASTE

Suurenna klikkaamalla

Antimikrobinen kavionhoitoaine varsinkin pihattohevosille


Field Paste on tehokas hoitoaine sädemätää vastaan ja se on kehitetty erityisesti pihattohevosille. Se on koostumukseltaan paksua tahnaa, joka pysyy hyvin kaviossa ja vaikuttaa pidempään kuin muut kavionhoitoon käytettävät aineet. Se on suunniteltu pysymään kavion uurteissa ja pohjassa sekä tuhoamaan bakteereja ja sieniä pitkään. Samalla se suojaa kaviota mudalta, lannalta ja muulta lialta. Field Pastesta on todettu olevan hyötyä myös halkeamien, valkoviivataudin ja paiseiden aiheuttamien kolojen hoidossa.

Puhdista kavio huolellisesti kaviokoukulla, harjalla ja Sole Cleansella. Anna kavion kuivua. Levitä Field Paste käsin kavion pohjaan ja kaikkiin uurteisiin. Käytä levittäessä kumihanskoja. Field Paste ei ärsytä ihoa, mutta se on vaikea pestä pois käsistä.

Tallissa asuville hevosille käytä vain hyvin ohut kerros Field Pastea, etteivät kuivikkeet tartu kavioon.

Puhdista ja vaihda Field Paste uuteen kerrokseen, kun se on kulunut pois tai aromaattiset öljyt eivät enää tuoksu.

Voit käyttää Field Pastea ennaltaehkäisevästi mutaisissa olosuhteissa kerran viikossa ja kuivissa olosuhteissa kerran kahdessa viikossa.

Ainesosat: Vihreä ranskalainen savi, bio-aktiivinen hunaja, sinkkioksidi, tea tree -öljy, eukalyptusöljy, sinkkisulfaatti

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet