SOLE CLEANSE

Alk. 17,60 €

Tuotekoodi: 000004

SOLE CLEANSE

Suurenna klikkaamalla

Sinkkisulfaattia ja eukalyptusöljyä sisältävä puhdistysspray ja sädemätäbuusteri

Sole Cleanse on erittäin tehokas aine sädemädän hoitoon ilman perinteisten boraxin, vetyperoksidin ja vastaavien kuoliota aiheuttavaa vaikutusta, joka muodostaa sädemädälle uutta kasvualustaa. Sole Cleanse tuhoaa sädemätää aiheuttavia mikrobeja ja edistää samalla terveen kudoksen kasvua.

Sole Cleansea voi käyttää säännölliseen kavionpuhdistukseen. Terveen kavion ylläpitoon ja sädemädän ehkäisyys riittää puhdistus Sole Cleansella kerran viikossa ja sädemädän hoitoon sitä käytetään 1-2 kertaa päivässä. Kavio kannattaa puhdistaa Sole Cleansella aina ennen Hoof-Stuffin tai Field Pasten levitystä ja se auttaa myös valkoviivataudin ja halkeamien hoidossa.

Sädemädän hoito: Käytä kaksi kertaa päivässä. Puhdista kavio huolellisesti kaviokoukulla ja harjalla. Suihkuta Sole Cleansia kavion pohjaan ja säteeseen. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Sole Cleansia kerran päivässä yhdessä Field Pasten kanssa ja oireiden vähennyttyä kerran 2-4 päivässä

Yleinen kavionhoito ja ennaltataehkäisy: Käytä kerran viikossa. Puhdista kavio huolellisesti kaviokoukulla ja harjalla. Suihkuta Sole Cleansia kavion pohjaan ja säteeseen.

Ontelot, reijät ja halkeamat: Puhdista kavio huolellisesti kaviokoukulla ja harjalla. Suihkuta Sole Cleansia onteloon, reikään tai halkeamaan. Anna kuivua ja täytä kolot Hoof-Stuffila tai Field Pastella.

Vältä aineen joutumista rikkinäiselle iholle, koska se voi kirvellä.

Vaikuttavat aineet: Sinkkisulfaatti, eukalyptusöljy

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet