SHINGS BASIC TRAINER SUMMER

Alk. 106,00 €

Tuotekoodi: 000075

SHINGS BASIC TRAINER SUMMER

Suurenna klikkaamalla

Summer 10 Summer 10 vas Summer 11
Summer 11 vas

Ainutlaatuiset ruotsalaiset hevosten urheilukengät


Shings Basic Trainer on uudenlainen hevosen urheilukenkä. Se ei pelkästään suojaa kaviota kulumiselta vaan edistää myös hevosesi jalkojen kehitystä ja treenaamista.

Nämä uuden sukupolven kengät ovat ergonomiset ja teknisesti edistykselliset. Niiden kehitystyö on perustunut sekä perinnetietoon että moderniin tutkimustietoon. Niiden kehittäjä Marina Nylund on hevosten diplomifysioterapeutti.

Shingsien ainutlaatuinen ja patentoitu kiinnitys - Twin Tension Straps - kiinnittää kengän kavioon  kahdesta suunnasta. Kun hevonen liikkuu, nauhat vaikuttavat vastakkaiseen suuntaan ja kenkä pysyy jalassa kovassakin vaudissa. Kiinnitykset on suunniteltu niin, etteivät ne haittaa tai vaikuta kaviomekanismin toimintaan. Shingsit on helppo pukea ja riisua, koska ne aukeavat kokonaan.

Pohjan takaosa mukailee kavion muotoa eli on pyöristetty. Näin se tukee hevosen luonnollista askellusta ja mahdollistaa pehmeän alastulon kaviolle. Tämä säästää hevosen niveliä, jänteitä ja ligamentteja. Etuosan muotoilu auttaa hevosta saamaan voimakkaan ja tehokkaan työnnön askeleeseensa.

Shings Basic Trainer mahdollistaa kaviomekanismin täydellisen toiminnan, stimuloi kavion kehitystä ja parantaa verenkiertoa. Shingsit mahdollistavat hevosen jalalle dynaamista harjoitusta, jota se tarvitsee kehittyäkseen voimakkaaksi ja hyvinkehittyneeksi kavioksi.

Shingsin sisäpohja mukailee kavionpohjaa ja jakaa painon koko kavionpohjalle. Sisäpohjan materiaali palautuu alkuperäiseen muotoonsa, kun kuormitus poistuu. Sisäpohja antaa kavionpohjalle samaa stimulaatiota kuin paljasjalkaisena kulkeminen ja auttaa kaviota kehittymään voimakkaammaksi jokaisella askeleella. Pohjan ulkokerros suojaa kaviota.

Shingsien pohjan materiaalien elastisuus ja pehmeys vaihtelee eri osissa, jotka mukailevat kavion anatomiaa. Koko kengän yläosa on pehmeää materiaalia, joka ei hierrä.

Shings on ainoa markkinoilla oleva kenkä, joka tarjoaa aktiivista tukea hankositeelle. Yläosan muotoilu auttaa hankosidettä palautumaan alkuperäiseen pituuteensa kuormituksen jälkeen.

Shingsit sopivat parhaiten soikeaan kavioon. Pyöreää kaviota varten on tulossa täytepala lähiaikoina.

Shingsit voi pestä pesukoneessa hienopesuohjelmalla.


Myydään yksittäin.

 

Kesämalli on tällä hetkellä tilaustuote ja sen toimitusaika noin 2 viikkoa.

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet